Is een high tea in Rotterdam iets voor jullie?

High tea Rotterdam

Willen jullie in Rotterdam gaan lunchen of gezellig theedrinken met een paar vriendinnen? Dan is een high tea in Rotterdam misschien wel een leuk idee. Als je van thee houdt dan is dat de perfecte optie. Je krijgt namelijk diverse smaakjes, en het wordt geserveerd met allemaal lekkere, kleine hapjes. Deze zijn zowel zoet als hartig zodat je lekker kunt afwisselen. Je krijgt bij zo’n high tea in Rotterdam bijvoorbeeld kleine taartjes, soesjes met chocolade er omheen en andere zoete hapjes, maar ook kleine sandwiches met hartig beleg. Daarnaast zit er natuurlijk onbeperkt thee bij inbegrepen, met allerlei verschillende smaakjes. Het heet immers niet voor niets een high tea.

Een high tea in Rotterdam moet je reserveren

Wil je met je zussen of vriendinnen een high tea in Rotterdam plannen? Dan is het wel belangrijk dat je deze van tevoren reserveert. De voorbereiding van zo’n high tea duurt namelijk veel langer dan voor standaard gerechten op de kaart, en dus willen de meeste restaurants en lunchrooms het tijdig weten als jullie komen. Dan weet je tenminste zeker dat alles klaar is als jullie arriveren, en je niet te lang op deze high tea in Rotterdam hoeft te wachten. Waar je hem boekt maakt niets uit. Er zijn diverse zaakjes waar je deze kunt reserveren, zelfs met vrij grote groepen. Het is echter wel afhankelijk van de op dat moment geldende corona-regels hoe groot deze groep maximaal mag zijn, vergeet dat niet.

Zelf een high tea bereiden

Als je met een grote groep bent en liever niet het geld wilt uitgeven aan een high tea in Rotterdam in een restaurantje, dan kun je hem natuurlijk ook zelf bereiden. Dit kost je wel relatief veel tijd want het moeten allemaal verschillende hapjes zijn. De meeste mensen kiezen er dan ook voor om het alsnog ergens te reserveren. Dat scheelt tijd, en zo kun je optimaal van elkaars gezelschap genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.