Hondenopvang Limburg

hondenopvang limburg

Het lukt niet altijd dat er iemand thuis is om op jouw hond te passen. Het kan zijn dat je een dagje weg wilt gaan of dat het niet past binnen jouw werkschema om thuis te zijn. Als je weg bent, wil je dat jouw hond nog steeds wordt uitgelaten en even buiten is. Een hele dag alleen zijn is ook niet goed voor jouw hond. Honden zijn sociale dieren die het leuk vinden om contact te hebben met soortgenoten.

Veel honden vinden het niet erg om naar de hondenopvang in Limburgte gaan. Het is namelijk voor jouw hond een manier om met andere honden in contact te komen.

Bij de hondenopvang kan jouw hond de hele dag met andere honden spelen. Op die manier bouwt jouw hond zijn/haar zelfvertrouwen op en heeft daarbij veel speelplezier. De professionals die werkzaam zijn bij de hondenopvang zorgen voor een balans tussen activiteiten en rust. Wanneer jouw hond speciale behoeftes heeft, kunnen de werknemers hier op inspelen.

Langer verblijf in een hondenpension

Wanneer je langer weggaat dan een dag, kun je jouw hond bij hondenopvang Limburg ook langer laten verblijven, namelijk in het hondenpension. Dit biedt jouw hond en jou gemoedsrust doordat de hond verblijft op een plek waar professionele begeleiding aanwezig is. In het hondenpension heerst een huiselijke sfeer en er wordt aandacht besteed aan de behoeftes van jouw hond. Verder wordt er gezorgd voor een balans tussen spelactiviteiten en rust. Jouw hond hoeft niet in een kennel te slapen maar heeft een speciale slaapbox tot zijn beschikking. Dit draagt bij aan het welzijn van jouw hond.

Bij spelactiviteiten gaan de honden met elkaar spelen zodat ze elkaar wat beter kunnen leren kennen. Ze hebben een tuin tot hun beschikking waar ze kunnen rennen, kuilen graven of misschien een frisse duik nemen.

Verder wordt er in het hondenpension veel waarde gehecht een goede communicatie. Zo is er een klantenservice die jou op de hoogte houdt wanneer er een noodgeval is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.