Op zoek naar wimperextensions Gouda?

Ben je op zoek naar mooie wimperextensions omdat je zelf je wimpers niet mooi vindt krullen of niet mooi zichtbaar vindt? Woon je in Gouda of woon je in de buurt van Gouda, dan kun je bij wimperextensions Gouda terecht. Ze zijn erg goed in hun werk en vinden het ook heel leuk om te doen. Je kunt er altijd terecht bij hun in de studio. Ook hebben ze er andere verschillende behandelingen bijvoorbeeld een wax behandeling of een laser behandeling. 

 

Wat houden wimperextension in?

Wanneer je bij wimperextension Gouda komt voor je wimpers gaan ze op een bepaalde manier te werk. Wimperlifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen, zonder gebruik van wimperextensions of mascara. De wimpers worden dan vanaf de wortel gelift en de behandeling is niet schadelijk voor de wimpers. De behandeling is geschikt voor alle wimper soorten en lengte. Tijdens de behandeling wordt er ook gebruik gemaakt van siliconen-pads, waarmee je wimpers vanaf de wortel worden gelift. Het is bij iedere persoon verschillend hoe lang het resultaat zichtbaar is, dit ligt namelijk aan de haargroeicyclus van je eigen wimpers. Maar het resultaat kan wel 6 tot 9 weken zichtbaar blijven. Veel mensen kiezen voor wimpers liften of wimperextensions omdat de wimpers dan veel mooier uitkomen bij je ogen en ze ook veel beter te zien zijn. Je hebt namelijk wimpers die heel lang zijn maar recht vooruit staan. Wanneer je je wimpers dan laat liften, zijn ze mooi gekruld en zie je je wimpers dus een stuk beter. 

 

Prijzenlijst

Je hebt voor elke verschillende set, verschillende prijzen. Het is dus aan jou hoe duur je het wilt maken. Je hebt ook verschillende soorten, bij een nieuwe set one by one betaal je €50,00 euro. Bij Refill tot 2 weken betaal je €27,50, bij Refill tot 3 weken betaal je €32,50 en bij Refill tot 4 weken betaal je €42,50. Ook kun je kiezen voor Russian volume, deze hebben veel meer volume. Hier betaal je bij een Refill tot 3 weken €35,00 euro, bij Refill tot 4 weken betaal je voor een nieuwe set €45,00 euro. Je hebt dus verschillende prijzen bij wimperextentions Gouda, wil je namelijk dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet dan ben je goedkoper uit dan wanneer je kiest voor juist heel veel volume. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.