Carwrapping

car wrapping

Is de lak van jouw auto beschadigd of zou je gewoon wel eens een ander kleurtje willen? Het laten overspuiten van je auto is een rigoureuze ingreep en kan zeer duur uitpakken. Daarom zien veel autobezitters er toch vaak van af en nemen zij genoegen met hun beschadigde of saai ogende auto. Zonde, want er is een hele mooie oplossing om je auto van een andere kleur te voorzien en dat zonder de lak permanent te veranderen. Het antwoord is carwrapping.

Wat is carwrapping?

Carwrapping is een techniek die op dit moment een opmars maakt. Bij carwrapping wordt er een speciaal soort plastic folie over de lak van je auto geplakt. Je auto wordt als het ware ingepakt. In dit proces kun je er voor kiezen om de hele auto te laten carwrappen of juist een gedeelte. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld stoere strepen of gave accenten aan de bumpers of zijspiegels. Ook wanneer je een auto ziet rijden met een dak in een andere kleur, is deze waarschijnlijk gewrapt.

Niks is te gek bij carwrapping

Waar je bij het kopen van een auto vaak gebonden bent aan de standaard kleuren, kun je het bij carwrapping zo gek maken als je zelf zou willen. Het plastic folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt zelfs kiezen voor gepersonaliseerde motieven. Kortom, je kunt je fantasie de vrije loop laten.

Het voordeel van carwrapping

Naast dat een car wrap ervoor zorgt dat je weer met plezier in je auto rijdt, is het ook een mooie manier om je auto te beschermen. De hoogwaardige folie is namelijk een unieke beschermlaag voor de onderliggende lak. Het proces van carwrapping is bovendien omkeerbaar. Dit betekent dat je een nieuwe car wrap kunt laten plaatsen wanneer je uitgekeken raakt op je huidige design, maar het heeft nog een groot voordeel. Mocht je je auto namelijk ooit willen inruilen, kun je er vaak een hogere prijs voor vangen, omdat de lak er nog zo goed uitziet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.